PADEL & TENNIS CLINIC

CLINICS

 

TEAMBUILDING CLINIC

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje, of zoek je misschien een verrassende vorm van teambuilding voor je sportteam? Ik bied padel- en tennisclinics aan voor jong en oud, leerzaam en interessant. Een leuke manier om je collega’s, teamgenoten of klasgenoten eens van een andere kant te zien en tegelijkertijd een nieuwe sport te leren kennen.

PADELCLINIC

Lijkt het je leuk om met je collega’s, vrienden of teamgenoten kennis te maken met padel? Boek dan een clinic padel. Hierbij leer je op een leuke manier de beginselen van het spel, maar wees gewaarschuwd: je zult niet meer weg te slaan zijn van de baan! De clinic wordt gegeven op de padelbaan in de Mediacentrale. Kom je met een grotere groep dan wijken we uit naar de banen van Peakz. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

 

TENNISCLINIC

Wil jij samen met jouw collega’s of vrienden kennis komen maken met tennis? Een tennisclinic is een leuke originele invulling van je teamuitje met een groep tot wel 20 mensen. Tijdens een clinic krijg je de regels uitgelegd van het tennisspel en oefenen we meerdere slagen. De clinics worden gegeven op de mooie gravelbanen van het Grunopark bij Harkstede. Heb je interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden!