MAAK KENNIS MET PADEL

VOOR BEGINNERS TOT PRO'S

PADEL

 

WAT IS PADEL

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland, en met een reden: het spelletje is enorm verslavend! De eerste Nederlandse padelbaan werd gebouwd in 2006 bij PSV Eindhoven, onder leiding van Guus Hiddink. Inmiddels wordt er al op ruim 400 locaties in Nederland padel gespeeld.

Je speelt de sport met vier personen, twee tegen twee, op een baan omringd door wanden van glas en hekwerk. Het spel is gebaseerd op het tennis, maar bij padel is de baan kleiner en speel je door als de bal via de wanden weer terug het veld in kaatst. In feite is padel een mix van tennis, squash en schaken. Probeer het één keer en je bent verkocht, net als ik.

LESSEN

Onze lessen bestaan uit sessies van 60 minuten per keer, die je kunt afnemen in de vorm van een pakket. Wil je padel liever eerst een keertje proberen? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval boek je eerst een proefles en kun je daarna alsnog besluiten om lessen te gaan volgen. De lessen vinden plaats op een hele bijzondere locatie, midden in de Mediacentrale in Groningen. Op onze lessen is het lesreglement van toepassing. 

 

Ik hoop dat jij net zo enthousiast van Padel bent geworden als ik destijds. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag en wens qua training? Laat het mij weten, ik help je graag verder.

Sportieve groet, Mark Veldmate